Alicia Keys – Girl On Fire

Written by on 3. prosinca 2012.

VRATILA SE NOVA, JAČA, LJEPŠA I PRODUHOVLJENA ALICIA KEYS !

U PRODAJI NOVI ALBUM

 “GIRL ON FIRE”

Alicia Keys objavila je novi, dugoočekivani album “Girl On Fire” (RCA/Menart) koji je najavila istoimenim singlom za koji je spot pogledan gotovo 16 milijuna puta!

YouTube

“Ovaj je album o novim počecima, novim perspektivama i svježim počecima. Uistinu ima nešto moćno u otkrivanju svoje vlastite unutarnje snage. – otpustiti energiju koja više ne radi za vas i preuzeti potpunu kontrolu nad time kako želite živjeti”

poručila je Alicia koja je otkrila novu sebe i pronašla balans u životu. Povod ponovnom otkrivanju sebe bio je trenutak kada je umrla njezina baka, a s njom i Alicijina inspiracija. No povod je bio i lijepi trenutak kada se udala za Swizza Beatza te rođenje njihova dječaka Egypta.Poručuje kako je bitno voljeti sebe, a o pjesmi “Brand New Me” kaže:

Nikada necu biti savršena, ali sam sada barem hrabra. Sada je moje srce otvoreno i napokon mogu disati. Nemojte se ljutiti, to sam samo nova ja.

Alicijin peti studijski album tako uključuje intimne balade koje govore između ostalog o vjerovanju instinktima i vjeri u sebe. Moćan glas Alicie Keys donosi nam osobne stihove u kojima se mnogi mogu pronaci. Na albumu su suradivali: Bruno Mars, Babyface, Jeff Bhasaker, John Legend, Gary Clarke Jr, Pop and Oak , Emeli Sande i Jamie XX.

Uz klavir koji prati Alicin moćan glas, album obiluje i zvukovima bubnjeva, elektronike, reggaea i soula, a Alicia je sve te zvukove otkrila dok je putovala svijetom. Posebno je na nju utjecalo vrijeme koje je provela u Londonu i na Jamajci te naravno njezini newyorški korijeni.

Pjevačica, nagrađena s čak 14 nagrada Grammy, do sada je prodala više od 30 milijuna albuma diljem svijeta, a obožavatelje je osvojila već 2001., svojim prvim albumom Songs In A Minor!

Popis pjesama:

De Novo Adagio (Intro)
Band New Me
When It`s all over
Listen To Your Heart
New Day
Girl On Fire (Inferno version) feat Nicki Minaj
Fire We Make duet with Maxwell
Tears Always Win
Not Even The King
That`s When I Knew
Limitedless
One Thing
101

Thanks Menart!

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Continue reading

Current track

Title

Artist

Background