Počinju zborovi mještana u Općini Medulin

Written by on 31. ožujka 2023.

Iz Općine Medulin javljaju da će, nakon održanih koordinacija s novim Mjesnim odborima, načelnik Ivan Kirac početi s održavanjem zborova mještana u svakom naselju općine.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Obavještavamo vas da će, nakon održanih koordinacija s novim Mjesnim odborima, načelnik Ivan Kirac započeti s održavanjem zborova mještana u svakom naselju općine. Cilj ovih zborova je bolje upoznavanje s mještanima, njihovim potrebama i tekućom problematikom svakog naselja, kao i pružanje prilike za iznošenje pitanja i prijedloga.

Načelnik Ivan Kirac najavio je kako će zborove mještana održavati redovno, minimalno dva puta godišnje, a prvi zborovi započinju u travnju. Na njima će, uz načelnika i stručne službe, sudjelovati i članovi Mjesnih odbora, direktori te ravnatelji svih općinskih komunalnih društava i ustanova kako bi se mještani mogli što kvalitetnije i brže informirati.

Pozivamo sve mještane da se odazovu zborovima i aktivno sudjeluju u iznošenju svojih potreba i ideja. Vjerujemo da će nam vaša aktivna suradnja pomoći u stvaranju još bolje zajednice.

Zborovi će se održati s početkom u 18 sati prema sljedećem rasporedu:

Utorak, 04.04.2023. naselje Vinkuran – Društveni dom Vinkuran
Četvrtak, 06.04.2023. naselje Banjole – Društveni dom Banjole
Utorak 11.04.2023. naselje Pomer – upravna zgrada Med eko servisa
Četvrtak 13.04.2023. naselje Medulin – u prostoru Multimedijalnog centra Općine Medulin (3mc)
Ponedjeljak 17.04.2023. naselje Premantura – upravna zgrada Javne ustanove Kamenjak
Utorak 18.04.2023. naselje Pješčana Uvala – Društveni dom

Tema zborova mještana: tekuća problematika naselja.

Radujemo se prikupljanju prijedloga i mišljenja svih mještana! Vaše mišljenje nam je važno, stoga unaprijed hvala na odazivu.


Current track

Title

Artist

Background