Istarske poduzetnice u Glini

Written by on 15. travnja 2019.

Članice udruge BPW Pula sa predsjednicom Alidom Perkov te poduzetnice Slavonije i Banovine su u subotu, 13. travnja, u Hrvatskom domu u centru grada Gline održale Aktivni dan poduzetnica sa svrhom povezivanja te solidarnog kupovanja proizvoda i usluga naziva „Lobbying for Shopping” otvorenog za sve građane i posjetitelje Gline.  Aktivni dan prilika je za uzajamno jačanje suradnje na dobrobit udruženih žena poduzetnica, njihovu promidžbu i prodaju proizvoda i usluga.

Cjelodnevni program započeo je okupljanjem poduzetnica u Hrvatskom domu i prijemom kod gradonačelnika grada Gline Stjepana Kostanjevića i zamjenice predsjednika Gradskog vijeća Melite Lončarić Biškup. Za svoje gošće, domaćini su pripremili bogat cjelodnevni program od upoznavanja s poviješću Banovine, obilaska grada, predavanja i razmjene iskustava.

Zatim je uslijedio okrugli stol na kojem su svoja uspješna poslovanja predstavile gošće ukazujući na važnost suradnje civilnog, javnog, realnog i znanstvenog sektora. Okruglim stolom moderirala je Kristina Bulešić, a u panel diskusiji Istre, Banovine i Slavonije, sudjelovale su Predsjednica  BPW Alida Perkov,  Nives Tomišić, Loredana Krbavčić, Marija Ribarić, Dubravka Orlić Bašlin i Izabela Vitasović.

Predsjednica BPW Pula Alida Perkov te predsjednice Udruge poduzetnica Banovine-organizatorica susreta Slavica Bunjan Crnkvić i voditeljica projekta Ženska perspektiva Dragica Karajić složile su se o nastavku suradnje na predstojećim projektima ženskoga poduzetništva.


Current track

Title

Artist

Background