Hrvoje Bujas novi je potpredsjednik Odbora ESBA-e

Written by on 7. listopada 2021.

Udruga Glas poduzetnika postala je članica Europskog udruženja malih poduzetnika (ESBA) u travnju 2021. godine

Udruga Glas poduzetnika ovim putem želi objaviti kako je predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas, na ovogodišnjem općem sastanku ESBA-e postao novi potpredsjednik Odbora Europskog udruženja malih poduzetnika (ESBA). Smatramo kako je ova odluka od velike važnosti za sve poduzetnike u Hrvatskoj, ali i u Europi, gdje ćemo se zajedno s našim partnerima još angažiranije nastaviti boriti za pravednije zakone i povoljnije prilike za sve europske poduzetnike.

Udruzi Glas poduzetnika iznimno je drago da je ESBA prepoznala temelje i vrijednosti naše udruge, ali i iskustvo Hrvoja Bujasa koji će sigurno s najvećom posvećenošću predstavljati interese svih poduzetnika, boriti se za ekonomski oporavak cijeloga društva, rješavati probleme i potrebe s kojima će se susretati hrvatski poduzetnici te nastaviti s gradnjom temelja za Hrvatsku 2.0, te svoju viziju i razmišljanje podijeliti s ostatkom Europe.

UGP je udruga koja teži modernoj Europi, konkurentnoj na svjetskom nivou u kontekstu digitalizacije, razvoja zelenih ekonomija, start-up tvrtki, smanjivanja nameta i regulacija poduzetnicima u svim gospodarskih sektorima. S velikim veseljem stoga pozdravljamo ovo produbljenje partnerskog odnosa s ESBA-om i nadamo se da ćemo zajedno nastaviti put prema EU koja je lider u svijetu kako u ekonomskom, tako i u svim drugim pogledima, u korist svih europskih poduzetnika i građana.

David Caro, predsjednik ESBA-e

David Caro, predsjednik ESBA-e

“Čestitam gospodinu Hrvoju Bujasu, predsjedniku udruge Glas poduzetnika, na izboru na mjesto potpredsjednika Odbora Europskog udruženja malih poduzetnika (ESBA), koji se održao na ESBA-inom godišnjem sastanku. Hrvoje i njegovi kolege u Hrvatskoj u vrlo su kratkom vremenskom razdoblju izgradili snažan glas za mikro i male poduzetnike kojima je to bilo neophodno u ovim izazovnim vremenima. Činjenica da je Udruzi pristupilo gotovo 18.000 dobrovoljnih članova dokazuje da postoji velika potreba za neovisnim borcima za malo poduzetništvo. Radujem se skorom posjetu Hrvatskoj sa svojim kolegama gdje ćemo imati priliku upoznati Hrvoja i njegov tim osobno.” – izjavio je David Caro, predsjednik ESBA-e.


Current track

Title

Artist

Background