Danas se u 15 sati otvara za promet cesta od novog rotora na Stoji prema kupalištu Stoja

Written by on 8. svibnja 2018.

Nakon što je nedavno za promet otvoren novoizgrađeni kružni tok na križanju Ulice Stoja i Veruda s rekonstruiranim privozom iz smjera Ulice Veruda  te pravac prema Ulici Valkane, danas u 15 sati za promet se otvara dionica u nastavku od rotora prema kupalištu Stoja. Trenutno se na prometnici izvode radovi iscrtavanja prometne signalizacije nakon čega će biti moguće nesmetano prometovanje vozila iz pravaca Ulice Veruda preko rotora Ulicom Stoja prema Ulici Valkane i kupalištu Stoja.
Radovi se još uvijek odvijaju u dijelu Ulice Stoja, od rotora prema Jeretovoj ulici, a koji se  planiraju okončati početkom lipnja ove godine. Tijekom lipnja se planiraju završiti i ostali radovi na prometnicama i pratećoj infrastrukturi u zoni kamenoloma gdje se gradi trgovački centar Max Stoja. Netom spomenuti radovi odvijaju se u ovisnosti o radovima izgradnje samog centra.

Usporedno s radovima izgradnje prometnica polaže se i sva ostala komunalna infrastruktura koja je bila predmet zajedničke nabave Grada Pule, Vodovoda Pula d.o.o., Pragrandea d.o.o. i Plinare d.o.o.

Vrijednost investicije iznosi oko 14,1 milijun kuna s uključenim PDV-om, a izvođač radova je društvo Cesta d.o.o.

Izvor: http://www.pula.hr


Current track

Title

Artist

Background