Dan sporta DC Rojc

Written by on 13. rujna 2019.

U subotu 14. rujna s početkom u 10 h održati će se Dan sporta DC Rojc koji je zajednička manifestacija sportskih udruga koje djeluju u Rojcu, a čiji je cilj prezentirati rad sportskih udruga, povezati ih međusobno i približiti građanima rad istih. Sportske organizacije čine veliki dio ponude Rojca za građane Pule, što je potvrdilo i nedavno ispitivanje javnog mijenja o DC Rojc. Ovom manifestacijom želimo građanima i rojčanima još više približiti rad sportskih udruga te ih dodatno povezati.

Program će se održati istovremeno u i izvan DC Rojc, i to u DC Rojc kroz otvorena vrata udruga te na igralištu DC Rojc kroz pokazne vježbe.

Otvorena vrata imati će: Stolno-teniski klub Arena-Ferro, 1. kat, Klub navijača Hajduka ”Torcida” Pula, 1. kat, Klub navijača ”Demoni” Pula, 1. kat, Boksački klub ”Šampion”, 1. kat, Planinarsko društvo Elektroistra, 2.kat, Plesni klub Infinity, 2. kat, Klub športskih aktivnosti i studio aerobika Hip-Hop, 2. kat, Udruga za uravnoteženja uma, govora i tijela Zanshin, 2. kat. (održati će se sat ashtanga yoge u 19h kojeg će voditi Martina Malić), Biljarski klub Pula, 4. kat, Udruga za sport i rekreaciju Pčelica, 4. kat, Sportsko-penjački klub OnSight, 5. kat.

Na igralištu DC Rojc pokazati će svoje vještine: Breakdance studio AB Original, Odred izviđača pomoraca ”Uljanik”, Klub sportsko-ritmičke gimnastike ”Gazela”, Društvo sportske rekreacije UPAS, Udruga za sport i rekreaciju Pčelica, Kung Fu Club Tao, dok će u skate parku biti skate i BMX trikovi. Udruga Capoeira informirati će građane o svom radu na info točki na igralištu Rojca u sklopu ove manifestacije.

Manifestaciju organizira Savez udruga Rojca, a podržava ju Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.


Radio Maestral

Current track
TITLE
ARTIST

Background