Dogma večeras u Circolu promovira svoj peti album ‘Nemir’

Written by on 18. srpnja 2019.

Pulski bend Dogma večeras će u Circolu promovirati svoj peti album naziva ‘Nemir’.

Frontman grupe, Sandro Pettener, kazao je da se album sastoji od 11 pjesama i okupio je mnoge goste – Sašu Antića iz TBF-a, vokalne skupine Cantus Populi i Nešpula, Branka Sterpina na trubi, Luku Žužića na trombonu, repera Akona, Tehno Vikinge, Carlosa Fagina i Maju Griparić iz Čvegera, a većina će im se pridružiti i na koncertu. Ovaj je koncert poklon gradu, Puležanima i Festivalu, rekao je Pettener.

Saša Antić nije stigao na press konferenciju ali je poslao pismenu izjavu u kojoj kaže kako je riječ o sjajnoj i zabavnoj glazbenoj suradnji. „Ovo je već naša treća suradnja s Dogmom i strašno me veseli“, stoji u izjavi.

Dogma postoji od 1995. godine, a ovaj je koncert poklon gradu, Puležanima i Festivalu, rekao je Pettener. Album izlazi u rujnu a sniman je na više lokacija, većim djelom u pulskom studiju Partizan. Perica Šuran snimao je najviše materijala, a nešto je snimao i Marijan Jelenić iz Nole. Omot je radila Kristina Kalčić Brajković iz studija KKA.

Koncertna promocija u sklopu Pulskog filmskog festivala počinje u 23.30 sati. Kako je najavio bubnjar i bivši maestralovac Tonči Pavlinović koji je u Dogmi koncert će trajati  oko nešto manje od 2 sata, a uz devet pjesma s novog albuma izvesti će i neke i stare hitove.

Zahvalili su Gradu Puli, Turističkoj zajednici Grada Pule i Istarskoj županiji te Regional Expressu, radio Maestralu i Glasu Istre na potpori.


Radio Maestral

Current track
TITLE
ARTIST

Background