Pri povratku s utrke policijsku službenicu Natašu Rogić Jukopila na granici dočekalo iznenađenje

Written by on 3. rujna 2019.

Policijska službenica Nataša Rogić Jukopila, koja je nakon 40 sati i 22 minute završila jednu od najtežih utrka UTMB (Ultra trail du Mont Blanc), sinoć se vratila kući, a na graničnom prijelazu Požane dočekalo ju je iznenađenje.

Nakon što su obavili redovnu graničnu kontrolu, policijski službenici pozvali su je da izađe iz vozila radi dodatnih provjera te su joj tada, u ime Policijske uprave istarske, uručili buket cvijeća i čestitali joj na ostvarenom rezultatu. Ugodno iznenađena, Nataša je zahvalila svima.

Inače, Nataša je zbog svojih sportskih rezultata izabrana prošle godine kao jedan od istaknutih sportaša u Policijskoj upravi istarskoj i Ministarstvu unutarnjih poslova. Od 2014. godine bavi se trekingom i trail trčanjem te je  sudjelovala na više nacionalnih i međunarodnih utrka, na kojima je ostvarila slijedeće rezultate:

  1. godine 2. mjesto u ukupnom poretku Hrvatske treking lige,
  2. godine 3. mjesto na utrci 110 km Dalmacija ultra trail,
  3. godine 3. mjesto na utrci 108 km Pušeljc ultra trail (Slovenija),
  4. godine 2. mjesto na utrci 72 km Valamar ultra trail

U tri navrata sudjelovala je i uspješno završila utrke od 170 km te pet puta utrke od preko 100 km. Svojim rezultatima svakako je doprinijela ugledu Policijske uprave istarske, ali i čitavog Ministarstva unutarnjih poslova.

(Izvor: Policijska uprava istarska)


Radio Maestral

Current track
TITLE
ARTIST

Background