Događanja u sklopu Vodnjanskog ljeta od 14 do 16. kolovoza

Written by on 13. kolovoza 2019.

U srijedu, 14.08. s početkom u 21 h zbor Zajednice Talijana Vodnjan održati će koncert u crkvi Gospe Karmelske.

Galižanci ovog četvrtka 15.08. spremaju veliku tradicionalnu Feštu od puži. Program kreće od 08 h uz biciklijadu (10 km) sa startom na Velikom trgu, nastavlja se uz vođeno razgledavanje galižanskih crkvica, fritaju s puževima, izložbu keramike „Tempo di ciotola“ Marie Luise Kumar, utrku na bicikli: tko će sporije – što sporije prijeći 20 m bez doticanja tla, nastup plesnih skupina Društva „Naša djeca“ Vodnjan, Il gioco dei mattoni / Hodanje po ciglama, likovne radionice za djecu, Sv. Misu, izložbu fotografija „Gallesano: tra pensieri e realtà″ by Riccardo Verk, nastup Puhačkog orkestra „Naša sloga“ Babići, utrku vozila na balinjarama „CARIXADA“, penjanje na zamašćeni stup. Od 19:45 kreće prodaja palente sa puževima a od 21 h zagarantirana je dobra zabava uz InBlue Band i veliki koncert grupe Vigor. Uz sve to, u 22 h održati će se podjela nagrada foto natječaja i raznih natjecanja a u 23 h lutrija „Zlatni puž – La cioca d’oro“.

#enjoyperoj glazbeno morska zabava na perojskoj plaži Martulina nastavlja se i ovog tjedna uz ABBA Real Tribute Band iz Zrenjanina. Prije koncerta koji započinje u 21 h, za čistu perojsku plažu, zabavu i vrijedne nagrade čisti se i trči.

Ovog četvrtka na Art-kinu „Cineast pogledajte film „Lice“, dobitnika Srebrnog medvjeda od strane žirija na berlinskom filmskom festivalu 2018. godine. Film počinje u 21:30 u staroj vodnjanskoj uljari Portarol.

U petak 16.08. u Vodnjanu iza zvonika s početkom u 21 h održati će se literarni natječaj na vodnjanskom dijalektu „Favela’“.

U subotu 17.08. u Galižani možete zaplesati uz „Disco night. Zabava u Zajednici Talijana Galižana kreće u 21 h.


Radio Maestral

Current track
TITLE
ARTIST

Background