Humanitarni koncert “Nada za osmijeh”

Written by on 5. ožujka 2019.

U petak, 8. ožujka, u Klubu Uljanik s početkom u 20 sati održat će se humanitarni koncert “Nada za osmijeh”, za pomoć obitelji Ucović, čija trogodišnja kćer Nadija boluje od Battenove bolesti, javljaju nam iz FB grupe Puljani humanitarci. Ovu humanitarnu akciju svojim će nastupom pomoći: Edi East Trance Blues, CherryBombz, Studio glazbene kreativnosti Čarobna frula, The Mimics, Grupa 052 i The Žbru-fa-do-re-mi. Ulaz na koncert je vaš dobrovoljni prilog koji možete ubaciti u posebne kutije s oznakom humanitarne akcije “Nada za osmijeh”, a sav prikupljen prihod namijenjen je za pomoć obitelji Ucović.

O HUMANITARNOJ AKCIJI “NADA ZA OSMIJEH”
Nakon objave  ispovijesti hrabre majke Elize Ucović, koja je javno tražila pomoć da se njenoj trogodišnjoj kćerci Nadiji koja boluje od Battenove bolesti odobri neophodni lijek koji košta 600.000 dolara godišnje, pulska javnost se udružila i odlučila pomoći ovoj obitelji u borbi protiv opake bolesti.
Da bi im barem donekle olakšali i pomogli u pokrivanju brojnih troškova, pokrenuta je humanitarna akcija «Nada za osmijeh» u sklopu koje će se održati niz manifestacija čiji prihod je u potpunosti namijenjen za pomoć obitelji Ucović, a u nekoliko pulskih kafića bit će postavljene kutije u koje svi koji žele pomoći mogu ubaciti svoj novčani prilog.

Također, svi koji žele mogu svoj prilog uplatiti na račun otvoren isključivo samo za akciju «Nada za osmijeh», u PBZ banci, IBAN HR47 2340 0091 5109 9234 2, a iz inozemstva uplate se mogu vršiti na SWIFT CODE: PBZGHR2X

Nositelji humanitarne akcije su FB Puljani Humanitarci, a u organizaciji sudjeluju: grupa CherryBombz, Studio glazbene kreativnosti Čarobna frula, Grad Pula, Rock Caffe Pula, NK Istra 1961, Udruga MedulinArt te članice Humanitarne mreže Grada Pule – Udruga Sv. Vinko Paulski, Gradsko društvo Crvenog križa Pula, Naš san njihov osmijeh, FB Puljani humanitarci.


Current track

Title

Artist

Background