Eko-taksi od danas i u Puli

Written by on 3. lipnja 2019.

Građanima Pule i mnogobrojnim turistima od danas je dostupna nova, zelenija usluga taksi prijevozaJedan od vodećih hrvatskih taksi prijevoznika, Eko taxi, od danas građanima Pule omogućava vrhunsku uslugu ekološki prihvatljivog prijevoza i to, kako tvrde, po najnižim cijenama. Usluga se može naručiti i putem mobilne aplikacije.

Novim taksi prijevoznikom građani Pule vozit će se po cijeni od 4 kune za start, 6 kuna po kilometru te 80 lipa po minuti vožnje. Najniža je cijena vožnje 12 kuna.

U povodu dolaska Eko taxija u Pulu svi korisnici od 3. do 5. lipnja imaju popust na vožnju od 50 posto. Uz to, svim korisnicima Eko taxija svaki je ponedjeljak i utorak osiguran popust na vožnju od 50 posto ako plaćaju Mastercard® karticom iz aplikacije te svaki dan od 10 posto za plaćanje beskontaktnom Maestro® karticom u vozilu.

„Dolazak u Pulu dio je našeg planiranog poslovnog smjera širenja naše usluge u hrvatskim gradovima. I ovdje nam je cilj građanima pružiti ekološki prihvatljivu, jednostavniju i jeftinu vožnju, kao i sigurnost putnika i profesionalnost vozača. Dio je naše poslovne politike ponuditi najbolji omjer cijene i kvalitete, a sada je na građanima Pule da nam pruže svoje povjerenje i sami se uvjere u jedinstvenu kvalitetu usluge i vožnje Eko taxijem“, izjavio je Božo Miletić, direktor Eko taxija za regiju Jadran.

Eko taxi od danas je u Puli moguće naručiti putem besplatne aplikacije Eko taxija, pozivom na 052 888 000 ili putem internetskog obrasca na www.ekotaxi.hr te rezervirati putem e-pošte: rezervacija@ekotaxi.hr (barem sat vremena ranije).

Foto: pulskasvakodnevnica.com


Current track

Title

Artist

Background