Prijetio, razbijao i udario policijskog službenika

Written by on 23. kolovoza 2021.

Policijski službenici prijavili su muškarca zbog sumnje da je počinio četiri kaznena djela te su ga priveli u pritvorsku jedinicu policije

Labinska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim češkim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnja, oštećenje tuđe stvari, tjelesna ozljeda i prisila prema službenoj osobi.

U petak, 20. kolovoza oko 21.40 sati, 28-godišnji češki državljanin je u Ulici Slobode u Rapcu fizički napao 34-godišnju češku državljanku, razbio joj mobitel i prijetio joj smrću. Njegov napad spriječili su prolaznici koji su pozvali policiju i zadržali ga do dolaska policijskih službenika.

Budući da je muškarac nastavio vikati i nakon dolaska policijskih službenika, uhićen je uz uporabu sredstava prisile i smješten u službeno vozilo. Osumnjičeni se nastavio protupravno ponašati i u vozilu te se nogama odgurivao o vrata vozila, a jednog policijskog službenika je i udario. U događaju su lakše ozlijeđeni 28-godišnji češki državljanin, 34-godišnja češka državljanka i dvojica policijskih službenika.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 21. kolovoza u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.  
 

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background