Bez veze ?

Written by on 4. svibnja 2012.

SMILE PROVOKATOR
“Bez veze”

Bend Smile Provokator izlazi s novim singlom dosjetljivo nazvanim “Bez veze”, no pjesma nije nimalo bezvezna te ima izuzetno mocnu poruku upakiranu u šaljiv tekst i plesni ritam. Ovo je prava proljetna pjesma prepoznatljivo ‘smiletovskog’ ruha na koju baš svi reagiraju najmanje klimanjem glave u ritmu.
Neki izvodaci zaslužuju svoju slavu, za neke nemamo pojma zašto su toliko popularni, ali postoje bendovi koji svojom kvalitetom daleko nadmašuju poziciju u kojoj se nalaze. Jedan od takvih je Smile Provokator za koji je došao trenutak da bude na vrhu hip-hop scene. Upravo je odjeknula i zadnja klapa u snimanju video uratka za ovaj singl tako da se premijera ocekuje vrlo brzo.
Smile Provokator u užoj postavi broji cetiri clana, dok u široj varijanti doseže i desetak clanova. Uz rap vokale (Smileta i Pindu) te Hrvoja Bana na refrenu treba izdvojiti i  Darka Vlahovica na basu, Tomislava Justamenta – Justu na gitari, dok je trubu odsvirao Robert Mihovilic. Na kraju sve je to pažljivo upakirao, oblikovao i aranžirao Pepi.

**

Smile Provokator on Facebook

**

Hvala Aquarius 😉

 
Smile Provokator – Bez veze_RMB by radio-maestral-954


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Current track

Title

Artist

Background