Započeo projekt Klupska zima/Pula Live

Written by on 3. siječnja 2019.

Jučer se u Rock klubu Mimoza održao prvi u nizu koncerata u sklopu novog projekta pod nazivom Klupska zima/Pula Live. Riječ je o projektu koji će pod pokroviteljstvom Grada Pule, a u organizaciji klubova Rock Caffe, Rock bar Mimoza, Rock klub Uljanik i Monteparadiso klub u zimskom periodu do početka travnja 2019. godine donijeti čak 73 koncerata, od punka, rocka, bluesa, do jazza i metala.

Zahvaljujući suradnji s radio Maestralom koji je podržao ovaj projekt, slušatelji će imati priliku doznati na vrijeme najave svih nadolazećih koncerata, a tu su i posebne tjedne emisije u kojima će gostovati organizatori i sami glazbenici, te su predviđena javljanja uživo sa samih koncerata.

Rock klub Mimoza prvi je i najstariji rock bar u Puli. Od 1982. godine, punih 37 godina u kontinuitetu, u Mimozi se održavaju koncerti različitih glazbenih izričaja, od punka i metala do bluesa i jazza. Klupska zima/Pula Live nastavlja se već u petak 4. siječnja u Rock Caffe-u gdje u 22 sata nastupaju uvijek dobro raspoloženi Muha, Veco & Co. U subotu 5. siječnja u Rock Caffeu koncert će održati Whiskey Train, a u Rock klubu Mimoza Sky Eye.

Ulaz na sve koncerte je besplatan.

 


Current track

Title

Artist

Background